Conference League

H Χαμρούν Σπάρτανς από τη Μάλτα σόκαρε τη Βελέζ και ελπίζει για Λέφσκι ή ΠΑΟΚ!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η ταπεινή Χαμρούν Σπάρτανς από τη Μάλτα, επικράτησε (0-1) της Βελέζ στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και ελπίζει να βρεθεί στον 3ο προκριματικό του Conference League!

Μπορεί όλοι να την είχαν ως το απόλυτο αουτσάιντερ απέναντι στην Βελέζ, ωστόσο η ταπεινή Χαμρούν Σπάρτανς έκανε την έκπληξη! Η άσημη ομάδα από τη Μάλτα, πήρε σπουδαίο «διπλό μέσα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και θέλει στη ρεβάνς να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, ώστε να βρεθεί στον 3ο προκριματικό του Conference League!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει και άμεσα ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο νικητής θα διασταυρωθεί με τον νικητή του Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που σκόρπισε έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις των φιλοξενούμενων, πέτυχε στο 30' ο Γκιγιόμιερ. Αξιοσημείωτο είναι ότι το ματς τελείωσε με συνολικά 24 τελικές προσπάθειες (13-11)!

Από την άλλη πλευρά, η Αλκμαάρ των βασικών Παυλίδη και Χατζηδιάκο, πήρε προβάδισμα (1-0) απέναντι στην Τούζλα και θα πάει την επόμενη εβδομάδα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για να κλειδώσει την πρόκριση. Στα παιχνίδια που ξεχώρισαν είναι και αυτό της Σπαρτάκ Τρνάβα, που διέλυσε (4-1) στην Κροατία την αδύναμη Νιουτάουν από την Ουαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x